HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αφροδίτη Σκαφίδα: Τρώει πίτσα και καρφώνει τους συμπαίκτες της στο «Survivor All Star»


Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν η πέμπτη παίκτρια του «Survivor All Star» που αποβλήθηκε επειδή παραβίασε τους όρους του παιχνιδιού. Η γνωστή αθλήτρια και σύντροφος του Πύρρου Δήμα απαθανατίστηκε σε ερασιτεχνικό βίντεο να τρώει ένα σάντουιτς που προμηθεύτηκε από κάποιον ντόπιο και να στέλνει φιλάκια στην κάμερα. 

Το βίντεο αναρτήθηκε σε ελληνική ιστοσελίδα και προκάλεσε μεγάλο θόρυβο, καθιστώντας αναγκαία την απομάκρυνση της παίκτριας, λίγο πριν από το Πάσχα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η Αφροδίτη Σκαφίδα απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στα Μέσα. Πέρασε ήσυχα τις ημέρες του Πάσχα με τον αγαπημένο της, αφήνοντας πίσω της τις «αψιμαχίες» μεταξύ νυν και πρώην παικτών και πλέον περιμένουμε όλοι με αγωνία να ακούσουμε τι έχει να πει.

Για τους φανατικούς θεατές του «Survivor All Star» όμως, η Αφροδίτη έδωσε χθες ένα «τυράκι».

Έσπασε για ένα βράδυ τη διατροφή που ακολουθεί ως αθλήτρια και μαζί με την φιλενάδα της Βρισηίδα Ανδριώτου το έριξαν έξω απολαμβάνοντας πίτσες από γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης στο σπίτι της δεύτερης.

Το γεγονός απαθανάτισε σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Βρισηίδα, η οποία ακούγεται να σχολιάζει: «Και τώρα η νεράιδα τρώει επίσημα». Και η Αφροδίτη Σκαφίδα συμπληρώνει με νόημα: «Τώρα που δεν με βλέπουν».

Να θυμίσουμε ότι μετά από την αποκάλυψη της «παρανομίας» της αθλήτριας, πολλοί εξέφρασαν την απορία αν ο Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο διατηρούσε στενή φιλική σχέση, ήξερε για την συνεννόηση που είχε η φίλη του για να προμηθεύεται φαγητό ή, ακόμα, αν συμμετείχε.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΚΑΦΙΔΑ - ΠΙΤΣΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια