HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρίκη στην Τουρκία: Επιστάτης απήγαγε 12χρονο - Τον στραγγάλισε όταν δεν του έδωσαν λύτρα 400.000 ευρώ


Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Τουρκία η φρικτή δολοφονία ενός 12χρονου από τη Συρία, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και στραγγαλισμού από έναν 43χρονο που ζητούσε λύτρα ύψους 400.000 ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Hurriyet, θύμα είναι ο Χαλέντ Χαγιακέντ, γιος κοσμηματοπώλη από τη Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στη Μερσίνα.


Πώς έγινε η απαγωγή

Η απαγωγή του 12χρονου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5) την ώρα που ο μικρός έπαιζε στον κήπο της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε.

Αμέσως μετά την απαγωγή, άγνωστος τηλεφώνησε στην οικογένεια του παιδιού και ζήτησε λύτρα 400.000 ευρώ, απειλώντας παράλληλα τους γονείς ότι αν ενημερώσουν την αστυνομία, θα σκότωνε τον 12χρονο.


Ωστόσο, μετά το τηλεφώνημα ο πατέρας του παιδιού ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Τυλιγμένο σε χαλί το 12χρονο αγόρι

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν είχε μεταφερθεί από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε. Τελικά, το αγόρι εντοπίστηκε νεκρό στο υπόγειο του κτηρίου και τυλιγμένο μέσα σε ένα χαλί. Στη συνέχεια, από τη νεκροψία - νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 43χρονο επιστάτη του χώρου, Χασάν Σ. ως ύποπτο για τη στυγερή δολοφονία του 12χρονου.

Η έρευνα για το φονικό συνεχίζεται.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια