HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γυναικοκτονία στην Χαλκιδική: Έτρεχε να γλιτώσει η 39χρονη - Νέα στοιχεία για το όπλο


Στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης σε καταστολή παραμένει το 8χρονο παιδί που το πρωί της Δευτέρας είδε τον πατέρα του να δολοφονεί την 39χρονη μητέρα του μέσα στο παιδικό του δωμάτιο στη Στρατονίκη Χαλκιδικής και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του στο σπίτι τους στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Μάλιστα, το παιδί που αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα, τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας που χρησιμοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα και υπεβλήθη σε σοβαρό χειρουργείο. Το τραύμα που έχει στο χέρι είναι βαθύ.

Την ίδια στιγμή, νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το όπλο του εγκλήματος. Σύμφωνα με βαλλιστικό αναλυτή που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Open, τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο άντρας για να σκοτώσει τη σύζυγό του ήταν διασποράς για μεγάλα πτηνά.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Χθες ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη.

Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της, ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε και πάλι, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια