HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρίκη στην Καβάλα: Φόβοι ότι ο 52χρονος βίαζε κι άλλα παιδιά του - Η 26χρονη βίωνε τον εφιάλτη από τα 8 της


Πυρετώδεις είναι οι έρευνες για τη σοκαριστική υπόθεση με τον 52χρονο που βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του στην Καβάλα.

Η 26χρονη σήμερα κοπέλα βίωνε τη φρίκη στα χέρια του πατέρα της από τότε που ήταν οκτώ ετών. Ο 52χρονος έχει συνολικά εννιά παιδιά. Πλέον η έρευνα εστιάζεται στα υπόλοιπα παιδιά, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν πέσει ή όχι και αυτά θύματα βιασμού. Η 26χρονη που βιαζόταν επί 18 χρόνια έχει δύο παιδιά, ενώ ήδη έχουν παραγγελθεί εξετάσεις γενετικού υλικού για να διαπιστωθεί εάν τα δύο παιδιά (ενός και επτά ετών) είναι του 52χρονου πατέρα της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σύζυγος του δράστη και μητέρα εννιά παιδιών κακοποιούνταν συστηματικά από τον 52χρονο. Ο άντρας αυτός φαίνεται ότι χτυπούσε τη σύζυγό του, ενώ στο σπίτι υπήρχε καθεστώς τρόμου με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να μη μιλάει κανείς μέσα από την οικογένεια για τον 52χρονο κακοποιητή. Η οικογένεια ζει σε οικισμό στην Καβάλα.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες, μέχρι που ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 52χρονου Ρομά.

Η 26χρονη κόρη του που έπεσε θύμα βιασμού αντιμετωπίζει πρόβλημα νοητικής στέρησης. Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δείξουν εάν ο 52χρονος κακοποίησε τις δύο άλλες κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Τα παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης για να διαπιστωθεί εάν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο. Επίσης, με τη βοήθεια ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων θα δώσουν κατάθεση τα εννιά παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια