HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καιρός: Θα θυμίσει... άνοιξη αύριο - Έρχονται πάλι βροχές από Δευτέρα


Μόνο άνοιξη δεν θυμίζει ο καιρός των τελευταίων ημερών, ούτε από άποψη συνθηκών λόγω βροχών, ούτε από άποψη θερμοκρασίας. Και παρά την... ανοιξιάτικη ανάπαυλα του Σαββατοκύριακου, φαίνεται πως το καιρικό σκηνικό θα χαλάσει και πάλι από Δευτέρα.

Σύμφωνα με την έως τώρα πρόγνωση της ΕΜΥ, αύριο γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στη χώρα και μόνο στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 22 με 24 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Όσο για τη Δευτέρα στα βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων θα παρατηρηθεί το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι - απόγευμα, οπότε θα σημειωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Όπως ανέφερε και ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόβλεψή του, τη Δευτέρα, θα μας έρθουν σύννεφα από τα δυτικά και κάποιες μπόρες θα έχουμε από το μεσημέρι στα ορεινά της Μακεδονίας, στη Θεσσαλία και της βόρειας Στερεάς.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και θα έχουμε φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια