Ένα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ένα Κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας «έκοψε» κλήση σε αυτοκίνητο του Δήμου που είχε σταθμεύσει απέναντι από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης επί της οδού Γ Σεπτεμβρίου, δίχως να έχει πληρώσει το αντίτιμο που προβλέπεται.
Όπως αναφέρει το Βεργίνα TV, τη Δευτέρα 29/05 την ώρα που στο δημαρχείο συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο και είναι άγνωστο ποιος χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο όχημα και για ποιο λόγο στάθμευσε έξω από το δημαρχείο χωρίς να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό.
Δείτε το ρεπορτάζ:
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!