HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πανέτοιμος για τον Οκτώβρη ο Χ. Κομπατσιάρης! Και τ’ όνομα αυτού: «Ανανέωση & Δημιουργία»


Φαίνεται πως είναι σχεδόν πανέτοιμος ο Χρήστος Κομπατσιάρης για να μπει δυναμικά στην μάχη του Οκτωβρίου για τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού, αφού σήμερα το πρωί μες μια λιτή δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανακοίνωσε πλέον και τον τίτλο του συνδυασμού του.

«Ανανέωση & Δημιουργία» ονομάζεται λοιπόν ο συνδυασμός του Χ. Κομπατσιάρη από σήμερα , έτσι απλά και λιτά. Ωστόσο σε ερώτηση της Kapa News για το πως διάλεξε αυτό το όνομα για τον συνδυασμό του εκείνος μας απάντησε:

«Διαλέξαμε αυτές τις δύο απλές λέξεις γιατί πρώτον θέλαμε να περιγράψουμε ακριβώς αυτό που θα ξεκινήσουμε να κάνουμε από την πρώτη μέρα που οι συνδημότες μας, μας εμπιστευτούν το τιμόνι του Δήμου, την αλήθεια μας δηλαδή. Δεύτερον μια και μίλησα για αλήθεια, θέλω να σας πω ότι στην αλήθεια δεν χωράνε πολλά λόγια και περίπλοκες περιγραφές. Η αλήθεια είναι απλή, δυνατή και κατανοητή σε όλους!»



Σε μας δεν τίποτε άλλο από το να ευχηθούμε στον κ. Χρήστο Κομπατσιάρη καλή επιτυχία στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια