HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νίκος Μουτσινάς: Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο - Τι θα γίνει με την εκπομπή


Ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας από τη Δευτέρα 29 Μαΐου λόγω προβλήματος υγείας που δεν ανακοινώθηκε επισήμως. Η απουσία του από την εκπομπή ανησύχησε όπως ήταν αναμενόμενο τους φίλους και θαυμαστές του, που θέλησαν να του ευχηθούν περαστικά μέσα από τα social media οι περισσότεροι και διά ζώσης λιγότεροι.

Οι συνεργάτες του ηθοποιού, παρουσιαστή και συγγραφέα ήταν από την πρώτη στιγμή καθησυχαστικοί. Ο Νίκος, υποστήριξαν, δεν έχει κάτι σοβαρό, όμως οι ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό κατέστησαν επιβεβλημένη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Μουτσινά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ενοχλήσεις στο στομάχι που είχε εδώ και καιρό οφείλονται σε φλεγμονή, η οποία δεν υποχωρούσε παρά την αντιβίωση που πήρε. Έτσι, κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι πιθανό ο παρουσιαστής να πάρει ακόμα και σήμερα εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του. Όμως, είναι πιθανό να μην επιστρέψει στα τηλεοπτικά καθήκοντά του μέσα στην εβδομάδα και να τον δούμε ξανά τη Δευτέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια