HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ξεκινά άμεσα το μεγάλο έργο ύδρευσης στον Κορινό


Κώστας Κουκοδήμος: «Το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε! Μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια»


Οι πολίτες του Κορινού ενημερώθηκαν σε ανοικτή εκδήλωση της ΔΕΥΑΚ για το πολυαναμενόμενο έργο που λύνει οριστικά το πρόβλημα του νερού

«Το υποσχεθήκαμε και το κάνουμε! Μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια. Σε όσους παπαγαλίζουν διάφορα αριστερά και δεξιά έχω να πω ότι ο Κορινός είναι προτεραιότητά μας και το αποδεικνύουμε. Με το μεγάλο έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης που ξεκινά άμεσα δίνουμε λύση στο χρόνιο υδρευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή. 

Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 1,8 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 18 μήνες. Επειδή ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης έχω σήμερα τη χαρά ενός εποικοδομητικού διαλόγου με τους κατοίκους του Κορινού για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου» Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια ανοικτής συγκέντρωσης, που πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί από τη ΔΕΥΑΚ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κορινού, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών ως προς τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου έργου.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια