HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Περιπλέκεται το μυστήριο του θανάτου του - Τα ερωτηματικά


Η εντολή εισαγγελέα να αναστείλει την κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα εγείρει πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου του καναλάρχη, με τους δικηγόρους της εκάστοτε πλευράς να δίνει τη δική της εκδοχή για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα τον τελευταίο καιρό, χωρίς όμως να δίνεται σαφής εικόνα για τους λόγους για τους οποίους ελήφθη η συγκεκριμένη εισαγγελική απόφαση.

Από μόνο του, ωστόσο, το γεγονός ότι αναβλήθηκε η κηδεία του υποδεικνύει ότι ενδεχομένως κάτι σοβαρό έχει συμβεί.

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Πώς ξεκίνησε η κινητοποίηση για τον θάνατό του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, την περασμένη Παρασκευή, μετά από δικαστική εντολή, τον πήραν με ένα ασθενοφόρο οι συγγενείς του για να τον μεταφέρουν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Λίγες ώρες μετά, έφυγε από τη ζωή.

Επιστήθιος φίλος και δικηγόρος του εκλιπόντος, ο Στέλιος Σούρλας αναφέρει ότι κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά και ενώ η κηδεία ήταν να γίνει χθες, Δευτέρα, τελικά ο εισαγγελέας διέταξε να μη γίνει και να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Τις συνθήκες του θανάτου του Κωνσταντίνου Παπανικόλα αμφισβητεί επιστήθιος φίλος του και στενός του συνεργάτης, ο Σπύρος Λαμπίρης.

Οι συγγενείς του είναι τα τρία αδέρφια του. Ο ένας εξ αυτών πήρε με δικαστική απόφαση τη δικαστική του συμπαράσταση -πρόκειται για ανθρώπους που δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τον εαυτό τους.

Έχει γίνει γνωστό επίσης, ότι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας είχε δικαστική διαμάχη με συγγενικό του πρόσωπο -όχι με τα αδέρφια του που τον μετέφεραν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με δικαστική απόφαση- σχετικά με τις μετοχές στο κανάλι Kontra που κατείχε το 25%. Ωστόσο, ο δικηγόρος του δεν συνδέει το συγκεκριμένο γεγονός με τον θάνατό του.

«Είχε προβλήματα υγείας όμως δεν ήταν στα τελευταία του»

«Την Παρασκευή το μεσημέρι μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο, από το σπίτι στο Μαρκόπουλο, μεταφέρθηκε στις 13:00 σε άγνωστο στον κύριο Λαμπίρη μέρος, και λίγο αργότερα πληροφορήθηκε ο κ. Λαμπίρης ότι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας απεβίωσε».

«Δεν γνωρίζουμε πού απεβίωσε» τόνισε ο κ. Σούρλας μεταξύ άλλων.

Ανέφερε επίσης:

«Είχε προβλήματα υγείας, όμως δεν ήταν στα τελευταία του. Είχε καρκίνο στο πάγκρεας αλλά δεν ήταν για να πεθάνει. Η αληθινή βούληση του Παπανικόλα ήταν ότι δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι του.»

 

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Τι λέει ο δικηγόρος των αδερφών του

Ο δικηγόρος των τριών αδελφών του κ. Παπανικόλα, Δημήτρης Χρυσάφης, δήλωσε:

«Είναι τελείως ανακριβές ότι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας έφυγε από το σπίτι του υγιής. Έπασχε εδώ και χρόνια από καρκίνο που ήταν σε τελικό στάδιο. Υπήρχε η στέρηση και των νοητικών και των σωματικών λειτουργιών του. Εκδικάστηκε η προσωρινή διαταγή τη Μ. Πέμπτη. Ο δικαστής που χορήγησε την προσωρινή διαταγή, όχι μόνο έλαβε υπόψιν του τις ιατρικές γνωματεύσεις, αλλά τον είδε και σε τι κατάσταση είναι και αποφάσισε ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να τεθεί σε δικαστική συμπαράσταση. Τον έφεραν με καροτσάκι στο δικαστήριο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια