HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ" Ε.Π.Μ.


Μια μουσικοθεατρική εκδήλωση της Εφορίας Λόγου και Τέχνης της Ε.Π.Μ., στο πλαίσιο των "Εαρινών Ημερών Μουσών", γεμάτη από ευαισθησία και συναίσθημα πραγματοποιήθηκε εχθές 27 Μαίου, στον πάντα φιλόξενο  χώρο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. 

Ο Ζάχος Κανταδόρος, κατά κόσμον Ζαχαρίας Κανταρέλλης, ταξίδεψε το κοινό του σε ένα μελωδικό ταξίδι στο οποίο κυριάρχησαν ο έρωτας κι ο πόνος, η ζωή κι ο θάνατος, το πεπρωμένο κι ο αγώνας της ζωής. πάντα δεμένα αρμονικά μεταξύ τους μέσα από τραγούδια, αφηγηματικά και θεατρικά κομμάτια, όλα γραμμένα από τον  καλλιτέχνη.

Ο Ζάχος Κανταδόρος, ανήσυχος κι ιδιαίτερος καλλιτέχνης, χρησιμοποιεί στα έργα του το συμβολισμό, η γραφή του είναι φανερά ή κρυφά σαρκαστική, ενώ πίσω ακόμη κι από τον πεσιμισμό των στίχων του κρύβονται η αισιοδοξία κι ο ρομαντισμός του. Ταξιδέψαμε όλοι στα άστρα , ο καθένας μέσα από τα δικά του σύνορα, καθοδηγούμενοι όμως όλοι από το "Κινούμενο Άστρο" του Ζάχου Κανταδόρου και της φιλικής υποστήριξης των καλλιτεχνών του θεάτρου ΠΗΓΑΣΟΣ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ακούστηκαν τα τραγούδια :"Πέμπτη εποχή", "Σύνορα", Ψυχοπούλια", "Σε ξέχασα",, Κινούμενο Άστρο", "Στις στροφές της ζωής", "Να πέφτω μόνος", "Κάποιον Αύγουστο", "Ψεύτικο νησί", "Ο έρωτας συμβαίνει σαν δυστύχημα", "Μοναχική γυναίκα", "Με τη βροχή στην Κατερίνη".

Συμμετείχαν κατά σειρά εμφάνισης: Ζάχος Κανταδόρος, Άννα Κρίτου, Κώστας Παπουτσίδης, Δανάη Αμανατίδου, Ειρήνη Παπαχρήστου, Μαρία Τερζοπούλου, Κλεοπάτρα Αλμαλιώτου, Παναγιώτης Δελήμπαλτας,

Θανάσης Μπατάλας, Νατάσα Ιωαννίδου. Στο πιάνο τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η Ευγενία Ακρίδα. Επίσης ξεχωριστή ήταν κι η εμφάνιση του τραγουδιστή Κώστα Μυλώση (Δυτικές Συνοικίες). Τέλος, ευχαριστούμε για την ευγενική συνδρομή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης την εταιρεία "Κάλυψις" για τη βιντεοσκόπηση και φωτογραφίες της βραδιάς, τον φωτογράφο Αντώνη Μούμο και τον Κώστα Παπαδόπουλο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην κονσόλα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια