HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ελεύθερος με έναν όρο ο πατέρας του βρέφους - Στο πλευρό του η σύζυγός του


Ο 37χρονος πατέρας του μόλις 5,5 μηνών βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο αυτοκίνητο μετά από λάθος του οδηγήθηκε σήμερα στον Ανακριτή της Άρτας και αφέθηκε τελικά ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο.

Συγκεκριμένα τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα..

Αμέσως μετά την απόφαση του Ανακριτή, ο δικηγόρος του 37χρονου σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε πως η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του.

Σε ερώτηση για το πώς ξέχασε το παιδί μέσα στο αμάξι, ο δικηγόρος περιέγραψε τι προηγηθήκε του μοιραίου λάθους του πατέρα. «Έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού. Ήταν πολύ κουρασμένος τον τελευταίο καιρό, ενώ η μητέρα είχε ένα ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στο παιδικό. Ο 37χρονος σταμάτησε να πάρει ένα καφέ και αντί να στρίψει προς τον παιδικό πήγε στη δουλειά του», είπε.

Το Σάββατο η κηδεία του μωρού

Το Σάββατο θα γίνει η κηδεία του μωρού. Ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι Λυδία – Ελένη.

Χθες, περαστικοί άφησαν λίγα λουλούδια κι ένα κερί στο σημείο που έσβησε το 5,5 μηνών κοριτσάκι, με το μύνημα «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια