HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σκέφτεσαι να δημιουργήσεις μια επιχείρηση με τα χειροποίητα σαπούνια;


Πολλοί έχουν μετατρέψει την αγαπημένη τους ασχολία σε επάγγελμα και έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα. Η αλήθεια είναι πως όταν κάνεις κάτι με αγάπη, αυτό σίγουρα θα ευοδωθεί. Αν σκέφτεσαι να μετατρέψεις την αγαπημένη σου ασχολία σε επιχείρηση αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει πολύ στα πρώτα σου βήματα.

Όρισε ένα χρονοδιάγραμμα

Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα είναι η κύρια επαγγελματική σου δραστηριότητα ή θα το κάνεις ταυτόχρονα με τη καθημερινή σου εργασία. Αυτό θα σου δώσει πολλές απαντήσεις για το χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να βάλεις ώστε να καταφέρεις να πετύχεις σπουδαία πράγματα. Επίσης, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο προϊόν θα πρέπει να καθορίσεις τον χρόνο που θα χρειάζεσαι την ημέρα σου ώστε να μπορείς να δημιουργείς περισσότερα μοναδικά σαπούνια.

Επέλεξε το προφίλ της επιχείρησης σου

Φυσικά θα χρειαστείς ένα όνομα για την επιχείρησή σου το οποίο να είναι μοναδικό και να σχετίζεται με το προϊόν που θα πουλάς. Μια καλή τακτική είναι να ψάξεις online ονόματα της αρεσκείας σου ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου brand. Θα πρέπει επίσης να επιλέξεις το ύφος της επιχείρησης σου και τον τρόπο που θα απευθύνεσαι στο καταναλωτικό κοινό. Σε τέτοιου είδους προϊόντα, η αμεσότητα και το πιο παιχνιδιάρικο στιλ θα σε βοηθήσει πολύ να πετύχεις.

Δημιούργησε ένα λογαριασμό στα social media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι μηχανές αναζήτησης είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις όταν τελειώσεις με τα διαδικαστικά της έναρξης εταιρείας. Επέλεξε την πλατφόρμα με το κοινό που στοχεύει στο δικό σου προϊόν και ξεκίνα να μοιράζεσαι μαζί τους κάθε στιγμή της καθημερινότητας σου.

Βάλε το κοινό σε όλη τη διαδικασία

Τον τελευταίο καιρό, το κοινό ακολουθεί όλο και περισσότερους λογαριασμούς που μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα τους. Προσπάθησε να έχεις έναν ενεργό λογαριασμό, να δημοσιεύεις συχνά και να ενημερώνεις το κοινό σου για τα νέα προϊόντα. Από την επιλογή του λογότυπου, από τα κουπάτ, την επιλογή αρωμάτων μέχρι και τον τρόπο που αποστέλλεις τα δέματα.

Κάνε έντονη την παρουσία σου στη Google

Ως πρώτη μηχανή αναζήτησης, η παρουσία σου στη Google θα σε βοηθήσει πολύ να σε βρουν οι πελάτες που αναζητούν χειροποίητα σαπούνια. Μην ξεχνάς πως δεν έχουν όλοι social media και αρκετοί αναζητούν στις μηχανές αναζήτησης το προϊόν που τους ενδιαφέρει. Επιπλέον, η διαφήμιση Google μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά τον πρώτο καιρό ώστε να γίνει πιο γνωστή η επιχείρησή σου.

Μην ξεχνάς να ενημερώνεις το περιβάλλον σου για τη νέα επιχειρηματική σου δραστηριότητα. Πολλοί φίλοι θα είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα, θα σου δώσουν συμβουλές για τις πωλήσεις, το packaging, τους τρόπους αποστολής και θα σε προωθήσουν στον δικό τους κύκλο. Πολύ σύντομα μπορείς να δεις την επιχείρηση σου να γίνεται πολύ γνωστή, να δημιουργήσεις το δικό σου e-shop, να γίνεις ένα γνωστό brand στην αγορά και με τεχνικές Google SEO https://www.thinktank.gr/proothisi-istoselidon-seo/ να βρεθείς στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.


9

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια