HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιώργος Παπαδάκης: Αλλάζει στάση για το ντιμπέιτ - Η αναφορά στον Χατζηνικολάου


Για τη «γεύση» που του άφησε το χθεσινό ντιμπέιτ μίλησε το πρωί της Πέμπτης (11/5) ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος για πρώτη του φορά συμμετείχε σε μία τηλεμαχία πολιτικών αρχηγών.

«Ο κάθε πολιτικός αρχηγός είχε στο μυαλό του πως να μην κάνει κάποιο φάουλ. Ο μόνος που μπήκε επιθετικά στο χθεσινό debate ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, και αυτό γιατί ήθελε να μαζέψει τις απώλειες στο κόμμα του και στη δυναμική του από την υπόθεση Μυλωνάκη», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας για τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνονταν τα ερωτήματα στο ντιμπέιτ, ο κ. Παπαδάκης άφησε αιχμές για τη Διακομματική Επιτροπή, τονίζοντας ότι «αυτοί που αποφάσισαν για τη διαδικασία δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις των δημοσιογράφων δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί σωστά ο κόσμος. Εγώ πραγματικά βαρέθηκα και έβαλα αγώνα».

Ως προς το κλίμα μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 εκμυστηρεύτηκε ότι «στα διαλείμματα δεν ήταν χαλαροί, υπήρχε ένα ηλεκτρισμένο κλίμα ανάμεσα σε Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη και Τσίπρα - Κουτσούμπα, ενώ Μητσοτάκης - Τσίπρας φάνηκαν πιο αδιάφοροι μεταξύ τους».

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης απέρριψε κάθε ενδεχόμενο νέας συμμετοχής του σε νέο ντιμπέιτ.

«Ήθελα να έχω την εμπειρία του ντιμπέιτ, αλλά τελικά δικαιώνεται ο Νίκος Χατζηνικολάου που μου είχε πει πως δεν θα θέλω να ξαναπάω», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια