HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Θεσσαλονίκη: Σε live μετάδοση καταδίωξη και σύλληψη κουκουλοφόρων που πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα (βίντεο)


Μια καταδίωξη για γερά νεύρα ήταν σε εξέλιξη το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν δύο κουκουλοφόροι διέρρηξαν κατάστημα και στη συνεχεια ανέβηκαν σε ταράτσα παρακείμενου κτιρίου αλλά και σε καμπαναριό εκκλησίας προκειμένου να διαφύγουν.

Ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους είχε ανέβει νωρίτερα σε μια ταράτσα παρακείμενου κτηρίου και ο δεύτερος στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του καταστήματος.

Όπως καταγράφηκε σε πλάνα τηλεοπτικών σταθμών ο ένας από τους κουκουλοφόρους κρατούσε στα χέρια του πυροσβεστήρα τον οποίο χρησιμοποιούσε κατά των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Τελικά ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους συνελήφθη λίγο πριν τις 7 το πρωί αφού προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί αρχικά πήδηξε πάνω σε ένα όχημα της πυροσβεστικής από το οποίο κατέβηκε και άρχισε να τρέχει με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες μετά από σύντομη καταδίωξη.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια