HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


MasterChef 2023: Ο απίστευτος καβγάς Μαρίας και Νίκου για τις… μανάδες


Τα αίματα άναψαν στο «MasterChef 2023» κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή (05/05) στο STAR ανάμεσα στη Μαρία Μπέη και στον Νίκο Τράκα, με τους κριτές να παρεμβαίνουν.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν αρχίσει η κριτική από τους τρεις σεφ και κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος), ο Νίκος Τράκας κι η Μαρία Μπέη είχαν έναν έντονο καβγά, όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον διαγωνιζόμενο: «Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι σε διάλεξε η Μαρία;».

«Πριν ξεκινήσει η ομαδική, ήρθε η Μαρία, ξεκίνησε ένα ωραίο ψυχολογικό παιχνίδι το οποίο πίστευε ότι θα με πιάσει. Δεν πήγε πολύ καλά… Άρχισε να μειώνει τα πιάτα που έχω βγάλει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό και να βγάζει ένα attitude ότι εγώ είμαι εδώ επειδή με έχουν κουβαλήσει τα παιδιά στις πλάτες τους», είπε ο παίκτης με τη Μαρία Μπέη να διαφωνεί.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Τράκας εξέφρασε την άποψη ότι την «έτσουξε» την Μπέη που ο ίδιος κέρδισε το Silver Award των 10.000 ευρώ. Οι τόνοι ανέβηκαν, με τη διαγωνιζόμενη να λέει ότι δεν της άρεσε το σχόλιο που έκανε για εκείνη ο Νίκος Τράκας στη δοκιμασία με τις μαμάδες. «Είπες ότι θα κερδίσω επειδή λείπει η μάνα μου! (σ.σ. είχε πάει ο αδελφός της παίκτριας)». «Δεν πιάνω ποτέ στο στόμα μου μανάδες κανενός!», είπε ο Νίκος Τράκας που αρνήθηκε ότι είπε τέτοιο πράγμα, με τους κριτές να παρεμβαίνουν και να τους λένε να ηρεμήσουν.

Η αποχώρηση

Όσον αφορά στο διαγωνιστικό κομμάτι του «MasterChef 2023», η Μαρία Μπέη και ο Θεόδωρος Γαλάνης ήταν οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στον «τάκο» μετά την επεισοδιακή ήττα της μπλε ομάδας από την κόκκινη στην ομαδική δοκιμασία με 36 βαθμούς διαφορά.

Το πιάτο της Μαρίας Μπέη ήταν περισσότερο κοντά στο πρωτότυπο πιάτο του Νίκου Αποστολάκη, το οποίο ήταν crepinette τόνου, και έτσι ο Θεόδωρος Γαλάνης αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αποχαιρετώντας για πάντα το όνειρό του να κερδίσει το MasterChef 2023. Ο Θεόδωρος Γαλάνης, εκτός από καλός μάγειρας, ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς φετινούς παίκτες και η αποχώρησή του ήταν απρόσμενη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια