HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σάκης Αρναούτογλου: Τετραήμερο με έντονες καταιγίδες - Ο καιρός μέχρι 24/6


Ενα χαμηλό βαρομετρικό που στροβιλίζεται μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας είναι η αιτία για τη νέα αστάθεια που θα «ταλαιπωρήσει» την χώρα μας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε φαινόμενα στην κεντρική και ΒΔ Ελλάδα, ενώ διάσπαρτες μπόρες θα έχουμε και στη νότια Χαλκιδική και τη Θάσο, αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Από το μεσημέρι και μετά οι μπόρες και οι καταιγίδες θα ενταθούν από την Πελοπόννησο μέχρι και την Μακεδονία και πιο τοπικά θα είναι τα φαινόμενα ανατολικότερα μέχρι τις Σποράδες. Το βράδυ και προς το ξημέρωμα του Σαββάτου, στο ανατολικό Αιγαίο θα έχουμε νέες βροχές και μπόρες. Επίσης στη Θράκη θα έχουμε νέα επιδείνωση όπως και πιο δυτικά όπως σε Στερεά, Θεσσαλία και δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία πάντως αναμένεται στα κεντρικά στους 27 βαθμούς, στα βόρεια από 20 έως 27 και στα νότια στους 30.

Στην Αττική, από το πρωί θα έχουμε ήλιο με σύννεφα και από το μεσημέρι διάσπαρτες μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετές βροχές και τοπικές μπόρες κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία αναμένεται από 19 έως 26 βαθμούς.

Το Σάββατο, θα έχουμε άσχημο καιρό σχεδόν παντού. Κύρια φαινόμενα οι έντονες καταιγίδες και οι μπόρες.

Την Κυριακή, η διαταραχή θα μεταφερθεί πιο ανατολικά και στο ΒΒΔ Αιγαίο θέλει προσοχή.

Τη Δευτέρα, ο καιρός «καθαρίζει» και έρχεται σιγά - σιγά το καλοκαίρι με ΒΔ ανέμους. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι πολύ καλός και σταματά ο άστατος καιρός.

Από εκεί και πέρα και από 21/6 ο καιρός θα είναι επίσης καλοκαιρινός και ίσως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε κάποιες μπόρες από το μεσημέρι και μετά όπως και στις 22/6.

Την Πέμπτη θα έχουμε περάσματα από βροχές και το Σάββατο 24/6 ίσως θα έχουμε κάποιες ακόμη βροχές στα βόρεια της χώρας.

Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια