HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια


Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην περιοχή Αλυκές, σε υδροβιότοπο, στην Κω.

Τη σορό εντόπισε μια εθελόντρια της Πολτικής Προστασίας που έπαιρνε μέρος στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η σορός της άτυχης Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00, κοντά στο Τιγκάκι, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε ελώδη περιοχή, κάτω από κλαδιά, ενώ αναμένεται να γίνει η ταυτοποίησή του από τις αρχές.

Σύμφωνα με το kosnews.gr, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε γυμνή, τυλιγμένη σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, Η μισή μέσα και η άλλη μισή απ’ έξω. Η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.



Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν η μητέρα της 27χρονης αλλά και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή.

Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια, κάτι που εξέταζαν οι αρχές από την πρώτη στιγμή.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής και κλιμάκιο του εγκληματολογικού.

Φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε η 27χρονη:


er-kos.jpg

ERT-KOS.jpg

κοσσσ.jpg

Οι Αρχές είχαν εστιάσει τις έρευνες σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα, αλλά και σε πηγάδια της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε το κινητό της κοπέλας από το οποίο έλειπε η κάρτα SIM σε εγκαταλελειμμένο κτίριο το οποίο και στάλθηκε σήμερα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας μαζί με προσωπικά αντικείμενα της 27χρονης.

Στην Κω βρίσκεται και η μητέρα της μαζί με ομάδα ντεντεκτιβ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνιση της Αναστάζια – Πατρίτσια, δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο σύντροφός της, την Τρίτη (13/06), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Ο σύντροφός της είναι και εκείνος πολωνικής καταγωγής και εργάζεται στην Κω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/06), περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντάς του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε διαδοχικές προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια