HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Απίστευτο περιστατικό στον Ισημερινό: Γυναίκα «αναστήθηκε» στο φέρετρο λίγο πριν την κηδεία της


Μπορεί να ανακοινώθηκε πως ήταν νεκρή από νοσοκομείο του Ισημερινού, όμως μια 76χρονη γυναίκα, άρχισε να χτυπά μέσα από το φέρετρό της προκαλώντας σοκ στους συγγενείς της.

Το περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια αγρυπνίας για την ηλικιωμένη και με τους δικούς της ανθρώπους να την κλαίνε, προκάλεσε κυβερνητική έρευνα στο εν λόγω νοσοκομείο.

Η συνταξιούχος νοσοκόμα Bella Montoya εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή, μετά από πιθανό εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιοπνευμονική ανακοπή. Όταν δεν ανταποκρίθηκε στην ανάνηψη, ένας εφημερεύων γιατρός την κήρυξε νεκρή, δήλωσε το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού.

Στη συνέχεια, όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κηδεία και την ταφή της, σύμφωνα με τον Guardian. «Μας τρόμαξε όλους», ανέφερε ο γιος της Gilberto Barberan στο Associated Press.

«Ήμασταν περίπου 20 άτομα εκεί», είπε ο ίδιος. «Μετά από περίπου πέντε ώρες αφύπνισης, το φέρετρο άρχισε να κάνει ήχους. Η μαμά μου ήταν τυλιγμένη σε σεντόνια όταν άρχισε να χτυπά το φέρετρο και όταν πλησιάσαμ,ε μπορούσαμε να δούμε ότι ανέπνεε βαριά».

«Στην αρχή έδινε μάχη για να αναπνεύσει» δήλωσε ο γιος της 76χρονης και συμπλήρωσε «σιγά σιγά έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι έχει συμβεί. Τώρα προσεύχομαι μόνο να βελτιωθεί η υγεία της μητέρας μου. Τη θέλω ζωντανή και στο πλευρό μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια