HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άνδρας έκανε φάρσα στην πεθερά του ότι θα γυρίσει ερωτική ταινία με την κόρη της


Μία φάρσα για… γερά στομάχια έκανε ένας άνδρας στην πεθερά του στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, λέγοντάς της ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει στο ίντερνετ ταινία ερωτικού περιεχομένου, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος και η κόρη της.

Τη φάρσα έκανε ο Αμερικανός YouTuber, Roman Atwood, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την αγαπημένη του Brittney Atwood.

Η φάρσα είχε ως εξής: ο Roman κάλεσε την πεθερά του στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν με την ίδια και τη σύντροφό του για ένα επαγγελματικό τους βήμα. Αυτό που δεν περίμενε όμως να ακούσει η πεθερά είναι ότι η κόρη της και ο γαμπρός της σκοπεύουν να δημοσιεύσουν στο ίντερνετ ταινία ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές τους ίδιους! Ένα sex tape δηλαδή. Ουσιαστικά ο Αμερικανός φαρσέρ «έπαιξε» με τις λέξεις, καθώς εννοούσε μία κολλητική ταινία (tape), στην οποία αναγράφεται η λέξη sex.

Προφανώς, αυτό, ο Αμερικανός φαρσέρ, δεν το ξεκαθάρισε στη διάρκεια της συζήτησης, ώστε να δημιουργήσει σύγχυση στην πεθερά του και να αντιδράσει έξαλλα, όπως είναι λογικό. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να επιτεθεί και στον γαμπρό της, προκειμένου να του δώσει να καταλάβει πως δεν πρόκειται να τον αφήσει να δημοσιεύσει στο ίντερνετ το εν λόγω βίντεο.

Πρόκειται για μία φάρσα που δημοσιεύτηκε στο YouTube πριν από 7 χρόνια, όμως κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου, μετρώντας πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια