Κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε έξω από το 4ο ΓΕΛ Χαλανδρίου και συνομίλησε με μαθητές που θα λάμβαναν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε ένας νεαρός που βγήκε χαλαρός με γυαλί Trannos, με τον Γιώργο Παπαδάκη να σχολιάζει: «Το γυαλί μου φαίνεται ύποπτο!».
«Χθες έμαθα ποια ήταν η ύλη, εντάξει ότι γίνει… Ε αφού θέλω να ασχοληθώ με τουριστικά επαγγέλματα ας είμαι και τουρίστας», είπε ο μαθητής στη ρεπόρτερ του ΑΝΤ1.
«Άγχος δεν υπάρχει! Μαμά άμα το βλέπεις αυτό, δεν περνάω πουθενά. Ξέρει κι η ίδια τι γίνεται. Ο Θεός βοηθός», πρόσθεσε.
Πηγή









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!