HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ράπερ κατέρρευσε πάνω στη σκηνή και πέθανε - Σοκαριστικό βίντεο


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τον 45χρονο ράπερ Big Pokey να καταρρέει πάνω στη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε σε σκηνή στην πόλη Μπουμόν στις ΗΠΑ το βράδυ του Σαββάτου (17/6), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα.

Αναλυτικότερα, στο βίντεο ντοκουμέντο ο ράπερ φαίνεται να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από την κατάρρευσή του.

Άμεσα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο έτυχε να είναι νοσοκόμα και έσπευσε δίπλα του.

Ο ράπερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μίλτον “Big Pokey” Πάουελ έφυγε από τη ζωή στις 18 Ιουνίου. Ήταν πολύ αγαπητός από την οικογένειά του, τους φίλους του και τους πιστούς θαυμαστές του. Ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του και την ιδιωτικότητα τους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Big Pokey θα είναι για πάντα ο “The Hardest Pit in the Litter!”», ανέφερε ο ατζέντης του ράπερ.

Δείτε το βίντεο:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια