HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άφησε φίλο του να πεθάνει σε χωράφι μετά από χρήση ηρωίνης που έκαναν μαζί


Στα χέρια της αστυνομίας Ηρακλείου βρίσκεται πλέον ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος έκανε χρήση ηρωίνης μαζί με φίλο του στη Χερσόνησο της Κρήτης και όταν είδε ότι ο 41χρονος δεν ένιωθε καλά, τον παράτησε σε ένα χωράφι και έφυγε με αποτέλεσμα ο άτυχος χρήστης να πεθάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της 27ης Απριλίου όταν ο 40χρονος που συνελήφθη, πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του 41χρονου για να πάνε παρέα να προμηθευτούν ποσότητα ηρωίνης. Οι δύο άνδρες αγόρασαν τα ναρκωτικά και έκαναν χρήση στο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια πήγαν για βόλτα στη Χερσόνησο.

Εκεί έκαναν ξανά μαζί χρήση ηρωίνης. Τότε ο 41χρονος είπε στον φίλο του ότι δεν αισθάνεται καλά.

Ο 40χρονος όμως, αντί να πάει τον φίλο του σε κάποιο νοσοκομείο, τον μετέφερε σε ένα χωράφι στην Άνω Χερσόνησο και τον παράτησε εκεί, ενώ μάλιστα του πήρε το κινητό του τηλέφωνο και το απενεργοποίησε.

Ο 41χρονος άφησε τελικά την τελευταία πνοή στο χωράφι στη Χερσόνησο. Το πρωί της επόμενης ημέρας ένας κάτοικος της περιοχής εντόπισε το άψυχο σώμα του και ειδοποίησε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα το πόρισμα του ιατροδικαστή φέρεται να έδειξε πως ο θάνατος του 41χρονου οφειλόταν σε χρήση ναρκωτικών, ενώ κατά τη διάρκεια της προανάκρισης οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως ο άτυχος άνδρας δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί με τον 40χρονο.

Έτσι, χθες (6.6.2023) οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του 40χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν ένα ναρκωτικό χάπι με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αλλά και για έκθεση σε κίνδυνο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια