HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εφιάλτης στο Τέξας: Ζευγάρι απήγαγε 18χρονη - Την έδεσε σε κρεβάτι και τη βίαζε για έναν μήνα


Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε καθημερινά επί έναν μήνα μία 18χρονη κοπέλα στα χέρια ενός ζευγαριού από το Τέξας, το οποίο την κρατούσε αιχμάλωτη και αλυσοδεμένη σε ένα κρεβάτι και τη βίαζε.

Η 18χρονη κατάφερε να δραπετεύσει από ένα παράθυρο από το σπίτι-κολαστήριο το βράδυ της Κυριακής (16/7) και να καταγγείλει τον 31χρονο Jose Reyes και την 29χρονη Jaqueline Macias.

Η νεαρή κοπέλα, σε άθλα κατάσταση, αποκάλυψε στις αρχές ότι ο εφιάλτης της ξεκίνησε πριν από έναν μήνα περίπου, όταν συνάντησε τον 31χρονο και κατάφερε να την πείσει να πάνε στο σπίτι του. Ωστόσο, όταν έφτασαν εκεί «το όλο σενάριο ανατράπηκε σχεδόν αμέσως καθώς την αιχμαλώτισαν και την κράτησαν σε ένα δωμάτιο για περίπου 30 ημέρες», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου. « Μετά, άρχισαν να την κρατούν παρά τη θέλησή της και να την κακοποιούν σεξουαλικά», πρόσθεσε.


Όλα αυτά μέχρι το βράδυ της Κυριακής, όταν η 18χρονη κατάλαβε ότι ο Reyes και η Macias είχαν φύγει από το σπίτι. Τότε, κατάφερε να δραπετεύσει από το παράθυρο. Ξυπόλυτη έφτασε σε ένα διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από γείτονες.

«Ήταν σε σύγχυση, μπερδεμένη, όπως θα ήταν ο καθένας, και ήθελε βοήθεια», δήλωσαν οι Αρχές. Οι αστυνομικοί παρατήρησαν αμέσως σημάδια στα χέρια και τα πόδια της που αποδείκνυαν ότι ήταν δεμένη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Οι φερόμενοι ως απαγωγείς της, είναι γονείς ενός βρέφους και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους, όπου κρατούσαν τη 18χρονη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια