HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη


Λίγες ώρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Καθημερινής, σύμφωνα με το οποίο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης βρισκόταν σε διακοπές την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν από άκρη σε άκρη, ήρθε και η παραίτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταράκης υπέβαλε σήμερα, Παρασκευή (28/7) την παραίτησή του, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να την κάνει αμέσως αποδεκτή.

Μάλιστα, ο κ. Μηταράκης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την παραίτησή του.

Πλέον, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το δημοσίευμα της Καθημερινής που «έκαψε» τον Μηταράκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε σήμερα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Καθημερινής στη στήλη «Θεωρείο» του Σταύρου Γ. Παπαντωνίου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο κ. Μηταράκης βρισκόταν σε διακοπές τις ημέρες που καιγόταν η Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νότης Μηταράκης ήταν στην Πάτμο.

«Ούτε η "κήρυξη πολέμου" ούτε η πρωτοφανής κρίση που βιώνει η χώρα σταμάτησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη από το να εμφανιστεί χθες το πρωί σε μακρινό νησί για να ξεκινήσει τις διακοπές του, να επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για μερικές ώρες και να επιστρέψει νωρίς το απόγευμα σαν να μην τρέχει τίποτα, με τους λουόμενους στην περιοχή να αναρωτιούνται αν έβλεπαν καλά...», γράφει η εφημερίδα.

Οι διακοπές του κ. Μηταράκη, όμως -αν και το κρισιμότερο- δεν είναι ήταν το μοναδικό «φάουλ» στο οποίο υπέπεσε, καθώς πριν από μερικές ημέρες είχε προκληθεί αλαλούμ με τις δηλώσεις του περί κατάργησης της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας και ίδρυσης έφιππης αστυνομίας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια