HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κούρσα σωτηρίας στην Παραλιακή: Οδηγός ταξί μετέφερε τουρίστα στο Ωνάσειο σε χρόνο ρεκόρ


Στιγμές αγωνίας έζησε ένας οδηγός ταξί, που μαζί με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έστησαν «γέφυρα ζωής», ώστε να φτάσει ένας τουρίστας που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο. Ο οδηγός κατάφερε μάλιστα να καλύψει απόσταση 18 χιλιομέτρων σε μόλις 8 λεπτά!

Όλα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο οδηγός ταξί Γιάννης Κώστας είδε έναν τουρίστα να μπαίνει στο όχημά του μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του και να του ζητάει να τον μεταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο γιατί έχει υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Ο οδηγός ταξί ήταν στην παραλιακή και ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να μεταφέρει τον τουρίστα με το καρδιακό επεισόδιο στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το STAR, ακούγεται μια γυναίκα να λέει στον οδηγό ταξί να πάνε «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Μάλιστα, ο οδηγός δεν πήρε ούτε χρήματα για τη μεταφορά, καθώς όταν η σύζυγος και η κόρη του τουρίστα τον ρώτησαν πόσα χρήματα του οφείλουν, εκείνος απάντησε «είναι εντάξει».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια