HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Φύγε, δεν κόβεται!»: Ο απίστευτος διάλογος πυροσβεστών για τη φωτιά στη Ρόδο (βίντεο)


Συγκλονιστικό βίντεο από την προσπάθεια των πυροσβεστών για τον μετριασμό της φωτιάς στη Ρόδο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Κυριακής (23/07).

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο της σελίδας «Forecast Weather Greece» στο Facebook, οι πυροσβέστες ρίχνονται με αυτοθυσία και αυταπάρνηση στη μάχη με τις τεράστιες φλόγες, τη στιγμή που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους. «Φύγε, δεν κόβεται!» ακούγεται να φωνάζει ένας πυροσβέστης σε συνάδελφό του.


Μάλιστα, σε άλλο βίντεο από την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα Λάερμα, ένας πυροσβέστης ακούγεται να φωνάζει: «Δες πώς βοηθάει ο αέρας!».


Επισημαίνεται ότι στη μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς έχουν ριχτεί 204 πυροσβέστες με 13 πεζοπόρα τμήματα και 39 οχήματα ενώ στη Ρόδο έφτασαν, το βράδυ του Σαββάτου (22/07), νέες ενισχύσεις με δύο C-130 που απογειώθηκαν από Ελευσίνα. Πρόκειται για δύο ομάδες από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων με 40 πυροσβεστες και 10 οχήματα και μια ομάδα ΕΜΟΔΕ (δασοπυροσβέστες) με 14 πυροσβεστες και ένα όχημα. Με το C-130 μετέβη στη Ρόδο, μάλιστα, και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκλημάτων Εμπρησμού που θα διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια