HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωσηΗ αγωνία των συλλεκτών της ιστορίας του - ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ;


Παρατηρούμε τελευταία και μας προβληματίζει ιδιαίτερα η γενικότερη αδρανοποιημένη κατάσταση που επικρατεί το διάστημα αυτό στις τάξεις του Σ.Φ.Κ. «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

Του συλλόγου που αποτελεί τον πρωτοκυρίαρχο εκφραστή της ποδοσφαιρικής ταυτότητας της Πιερίας, με γνώμονα πάντα τον αναλογούντα σεβασμό και στα υπόλοιπα σωματεία της ίδιας κατηγορίας, όσο και των μικρότερων κατηγοριών.

Η αγωνία μας έγκειται στο γεγονός ότι λίγο-πολύ όλες οι ομάδες δείχνουν μια δραστηριότητα προγραμματισμού και προετοιμασίας εν όψει του νέου πρωταθλήματος της τρίτης εθνικής κατηγορίας, ο Πιερικός όμως σε στασιμότητα.

Ερώτημα. Γιατί δεν προκηρύσσεται η ετήσια γενική συνέλευση, όπου θα συζητηθούν τα κυρίαρχα ζητήματα της επόμενης ημέρας, καθώς η αγωνιστική προετοιμασία, τα λειτουργικά και οικονομικά θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, η δυναμική της ομάδας, οι μεταγραφικές αναγκαιότητες.

Διαβάζοντας κυρίως τον αθλητικό τύπο, ρεπορτάζ Πιερικού ανύπαρκτο, σε αντίθεση με άλλες ομάδες της κατηγορίες να γνωστοποιούν πληρέστερα τις δράσεις τους και όχι μόνο.

Αλήθεια ποιο είναι σήμερα το διοικητικό σχήμα του Πιερικού, ποιο το οργανόγραμμά του, ποιες οι κατευθύνσεις και οι επιλογές στο προπονητικό σύνολο. Απλά ερωτήματα που κυριαρχούν στην φίλαθλη οικογένεια του Πιερικού.

Κύριοι, εσείς που διαχειρίζεστε τις τύχες του Πιερικού, στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου η ομάδα έχει αγωνιστική υποχρέωση στο κύπελλο Ελλάδας των ερασιτεχνών και στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 ορίστηκε η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Με δεδομένες αυτές τις υποχρεώσεις, αισθανόμαστε ότι ο χρόνος τρέχει και ο Πιερικός, δεν ακολουθεί. Πότε θα τα προλάβουμε όλα αυτά.

Σας παρακαλούμε ευαισθητοποιηθείτε, μην αδρανείτε και δείξτε το αναλογούν ενδιαφέρον. Το απαιτεί η ιστορία και η ποδοσφαιρική διαδρομή του αγαπημένου μας Πιερικού. Ο Πιερικός δεν είναι κτήμα κανενός. Είναι κομμάτι της Πιερικής κοινωνίας και ευρύτερα.

Με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε, αναμένουμε …

Οι υπογράφοντες φίλαθλοι και συλλέκτες της ιστορίας του Πιερικού.


Κατερίνη 4-7-2023
Νικόλαος και Δημήτριος Ξενίδης


 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!