HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Europa Conference League: Ομάδα από τη Μάλτα προκρίθηκε μετά από… 28 πέναλτι


Απίστευτο φινάλε επεφύλαξαν σε όσους παρακολούθησαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση η Γκζίρα Γιουνάιτεντ από τη Μάλτα και η Γκλέντοραν από τη Βόρεια Ιρλανδία. Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν χθες για δεύτερη φορά – μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα – τα «ξίφη» τους στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Το «εισιτήριο» της πρόκρισης πήρε τελικά η ομάδα από τη Μάλτα, καθώς επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με σκορ 14-13.

Ο κανονικός αγώνας έληξε με 1-1 και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στη Μάλτα, οδήγησε τις δύο ομάδες στην 30λεπτη παράταση, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν σημειώθηκε κάποιο νικητήριο γκολ.

Έτσι οι δυο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές του στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί χρειάστηκαν συνολικά 28 εκτελέσεις από την άσπρη βούλα για να προκύψει νικητής.

Τα πρώτα 27 πέναλτι κατέληξαν στα δίχτυα, με τον Μπόιντ που είχε περάσει αλλαγή για την Γκλέντοραν στο 97' να στέκεται «μοιραίος» για την ομάδα του, αστοχώντας στη 14η εκτέλεση και δίνοντας το εισιτήριο για τον β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης στην Γκζίρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια