HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Καταγγελία 12χρονου για κακοποίηση από τη μητριά του – Μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με μεγάλο αιμάτωμα στο αυτί


Κακοποίηση από τη μητριά του κατήγγειλε ένα 12χρονο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου πριν δύο ημέρες, σε μια υπόθεση που εξετάζεται από τις Αρχές. Το παιδί ήταν χτυπημένο, ενώ μετά από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει αιμάτωμα στο αυτί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretalive.gr, το παιδί, που διέμενε με τον πατέρα και τη μητριά του σε οικισμό στο νότο του Ηρακλείου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με μεγάλο αιμάτωμα στο αυτί. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αν και είναι 12 ετών ζυγίζει μόλις 25 κιλά. Για κακοποίηση από τη γυναίκα του πατέρα του φέρεται να μίλησε το ίδιο στους γιατρούς της ΩΡΛ Κλινικής του ΠΑΓΝΗ που τον εξέτασαν.

Άμεσα ενεργοποιήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες, κλήθηκε παιδοψυχίατρος και ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ ζητήθηκε και η αρωγή από το Χαμόγελο του Παιδιού. Το παιδί απομακρύνθηκε από τον πατέρα και τη μητριά, που είναι Αλβανικής υπηκοότητας, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου διέταξε τη διενέργεια κοινωνικής έρευνας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην οικογένεια. Από τα αποτελέσματά της, που θα αξιολογηθούν από τις εισαγγελικές αρχές, θα κριθεί και η συνέχεια της υπόθεσης.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια