HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κοζάνη: Έπιασαν σειρά από τα… χαράματα έξω από την Αστυνομία για να βγάλουν νέες ταυτότητες!


Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, από δεκάδες κόσμου που αιτούνται την έκδοση ταυτοτήτων.

Οι ίδιοι, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, επιθυμούν να βγάλουν νέα ταυτότητα, προκειμένου να… γλυτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται σχετικά, περίπου 15 άτομα, ανάμεσά τους και ένας ιερέας, έχουν στηθεί στις 02:30 το πρωί και περιμένουν έξω από την είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, ώστε να… “πιάσουν” σειρά το πρωί του Σαββάτου για να εκδώσουν νέες ταυτότητες!

Να σημειωθεί, πάντως, ότι από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης φαίνεται να φρόντισαν να δώσουν κάποια καρεκλάκια στους ανθρώπους, ώστε να μην παραμένουν όρθιοι.

Η πλειοψηφία όσων σπεύδουν τις τελευταίες ημέρες σε πολλά Αστυνομικά Τμήματα της χώρας το πράττει επειδή θεωρεί πως με τις νέου τύπου ταυτότητες που αναμένεται να εκδίδονται μετά τις 10 Σεπτεμβρίου (τουλάχιστον έτσι δήλωνε ο τέως, πλέον, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης) θα υπάρχει…τσιπάκι, μέσω του οποίου θα ελέγχουν τις κινήσεις μας μυστικές οργανώσεις, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η… αποκαλούμενη (εδώ και 20 και πλέον χρόνια…) “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Μάλιστα, οι πολέμιοι των νέων ταυτοτήτων οργανώνονται κυρίως μέσω κοινωνικών δικτύων, ενώ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια