HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η νομική εταιρεία «ΔΙΚΑΙΟΝ» στο περίπτερο 37 της φετινής ΕΒΕΠ


Στην 12η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο περίπτερο 37 συναντήσαμε εχθές, στην πρώτη ημέρα της λειτουργίας της, τα μέλη της γνωστής τοπικής αλλά με πανελλήνια εμβέλεια και αναγνωρισιμότητα νομικής εταιρίας «ΔΙΚΑΙΟΝ».

Το περίπτερο όπου στεγάζεται η εταιρία, έχει ενδιαφέρον και αυξημένη επισκεψιμότητα, αφού οι τέσσερις έγκριτοι δικηγόροι είναι πρόθυμοι ν’ ακούσουν και να εξυπηρετήσουν  όποιον τους ζητήσει την βοήθειά τους.


Λίγα λόγια για την εταιρία:

Το ΔΙΚΑΙΟΝ© προσφέρει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες 365 μέρες το χρόνο στους επιχειρηματίες πελάτες και τις επιχειρήσεις τους σε τομείς δικαίου που τους αφορούν, με ευέλικτα και πρωτοποριακά προγράμματα συμβουλευτικής υποστήριξης και νομικής βοήθειας. Εξασφαλίζει στους εντολείς του την ευχέρεια επιλογής για όλες τις σύγχρονες μορφές νομικής συμβουλευτικής, εφαρμόζοντας τόσο την αυτοπρόσωπη όσο και την εξ’αποστάσεως συνδρομητική νομική υποστήριξή τους, αξιοποιώντας στο μέγιστο όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες.

Οι δικηγόροι του ΔΙΚΑΙΟΝ© υιοθετώντας νέες μεθόδους και προσεγγίσεις στις νομικές τους υπηρεσίες, με την συνδρομή και των εξωτερικών συνεργατών του γραφείου, έχουν ως βασικό γνώμονα την παροχή συμβουλών υψηλής ποιότητας βασισμένης στην εμπειρία και στις εξειδικευμένες γνώσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αμεσότητα της επαφής με τον επιχειρηματία εντολέα τους. Η ολιστική προσέγγιση και αξιολόγηση της πορείας, των οραμάτων αλλά και των επενδυτικών σχεδίων μιας επιχείρησης, επιβάλει την συνδρομή σύνθετης νομικής ανάλυσης και πρόβλεψης, αντίληψης του νομικού πλαισίου, καθοδήγησης και εφαρμογής στρατηγικών  επιλογών, στοιχεία απαραίτητα στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα του επιχειρείν. 

Η προληπτική νομική συμβουλή παρέχει στον επιχειρηματία διαρκή προστασία της δραστηριότητάς του, κατάλληλες και ασφαλείς κατευθύνσεις στις κύριες αλλά και στις συνοδευτικές δράσεις της επιχείρησής του, του παρέχει εφαρμόσιμες λύσεις, εδραιώνοντας έτσι την επιχείρηση στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων. Η εξασφάλιση των παραπάνω παραγόντων παρέχει στον επιχειρηματία ένα μόνιμα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο θα μπορεί να εξελίσσεται, να εδραιώνει την φήμη του και να αναπτύσσεται στρατηγικά να αναπτύσσεται ελευθέρα, διατηρώντας στο μέγιστο επίπεδο την παραγωγική του δυνατότητα και χαράσσοντας ανεμπόδιστα τους δικούς του επιχειρηματικούς δρόμους. 

Το ΔΙΚΑΙΟΝ© με την διαρκή νομική συμβουλευτική του υπηρεσία:

Ø  προσεγγίζει με ιδιαίτερη προσοχή τις ανάγκες των επιχειρηματιών εντολέων του

Ø  αντιμετωπίζει με ευελιξία τις διαμορφούμενες καταστάσεις

Ø  στέκεται αρωγός στα επενδυτικά τους σχέδια και τους βοηθά με στοχευμένες παρεμβάσεις να αναπτύσσονται και να κερδοφορούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες αποφεύγοντας νομικούς και άλλους κινδύνους

Ø  βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα ώστε να αναλάβει και να διαχειριστεί επείγουσες και κρίσιμες καταστάσεις, να διαπραγματευτεί και να παρέχει άμεση δικαστική συνδρομή, ως διαρκής και σταθερός πυλώνας ασφάλειας του επιχειρηματία εντολέα του.

Το ΔΙΚΑΙΟΝ© ήδη στον έναν χρόνο λειτουργίας του ανταποκρίθηκε με επιτυχία στους στόχους του και παρείχε στους επιχειρηματίες εντολείς του , ποιοτικές και αποδοτικές νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ – ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Στο ΔΙΚΑΙΟΝ© έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα άμυνας και προστασίας των οφειλετών από τις ολοένα και πιο πιεστικές και συχνά καταχρηστικές πρακτικές κερδοσκοπικών funds, εταιρειών διαχείρισης, εισπρακτικών εταιρειών και Τραπεζών. Το σύστημά μας διαρθρώνεται σε τρία σκέλη: 

-  Δικαστική Προστασία

- Απευθείας Διαπραγμάτευση – Ρύθμιση

- Εξωδικαστικός Μηχανισμός


 ΑΚΙΝΗΤΑ – ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Στο ΔΙΚΑΙΟΝ χειριζόμαστε πληθώρα υποθέσεων ακινήτων με γνώμονα πάντα την επίτευξη της καλύτερης δυνατής λύσης, στο επίπεδο δε των κτηματολογικών δικών καταγράφουμε σημαντικές επιτυχίες. Ενδεικτικά, είμαστε ένα από το πρώτο γραφεία στη χώρα που υποχρέωσε με δικαστική απόφαση το Δημόσιο να επιστρέψει 5 ακίνητα σε ιδιώτη εντολέα μας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - GDPR

Στο ΔΙΚΑΙΟΝ© έχουμε αναπτύξει από την πρώτη μέρα ισχύος του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τα προσωπικά δεδομένα και του νόμου 4624/2019 μία ομάδα έργου, αποτελούμενη από δύο πιστοποιημένους κατά το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024, Υπεύθυνους Προστασίας Δεδομένων (DPO Executive),  που προσφέρει την τεχνογνωσία της στην θωράκιση των εντολέων μας στη νέα ηλεκτρονική πραγματικότητα και απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των μεγεθών με λύσεις προσαρμοσμένες στα δεδομένα και τα ιδιαίτερα εξατομικευμένα χαρακτηριστικά τους.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Το ΔΙΚΑΙΟΝ διαθέτει τεράστια εμπειρία και εξειδίκευση στον χειρισμό υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων τόσο στο αστικό όσο και στο ποινικό σκέλος τους, στην επαφή και την διαπραγμάτευση με τις εταιρείες ασφαλίσεων με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα στον συντομότερο χρόνο.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το ΔΙΚΑΙΟΝ διαθέτει εξειδικευμένο συνεργάτη με σημαντική εμπειρία στον χειρισμό ποινικών υποθέσεων, προσφέροντας νομική υποστήριξη 24/7 σε όλη τη χώρα. Συστήνουμε ισχυρά στους εντολείς μας να προστρέχουν σε νομική συνδρομή από την πρώτη στιγμή εμπλοκής τους σε ποινική δικογραφία είτε από τη θέση του κατηγορούμενου είτε από τη θέση του μηνυτή, καθώς η πορεία της διαμορφώνεται στο ξεκίνημά της.

Το ΔΙΚΑΙΟΝ© αποτελεί ένα σύγχρονο νομικό σχήμα που δημιουργήθηκε με στόχο να ανταποκριθεί στις ολοένα και πιο πιεστικές ανάγκες  για νομική υποστήριξη υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες των εντολέων μας.

Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται σε μία ολιστική προσέγγιση που υπερβαίνει τους περιορισμούς της παραδοσιακής δικηγορίας και επιδιώκει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία σε κάθε ζήτημα που απασχολεί τους εντολείς μας σε κάθε τομέα δικαίου. 

Το ΔΙΚΑΙΟΝ© αποτελείται από δικηγόρους - επιστήμονες με εξειδικεύσεις που καλύπτουν κάθε τομέα δικαίου και  παρέχει υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο, όσο και ενώπιον των δικαστηρίων όλων των βαθμών και δικαιοδοσιών περιλαμβανομένων και των εναλλακτικών μορφών επίλυσης διαφορών (διαιτησία, διαμεσολάβηση).

Yποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο και δυναμικό δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, δικηγόρων, μηχανικών, οικονομολόγων, συμβολαιογράφων , δικαστικών επιμελητών και πραγματογνωμόνων ικανό να καλύψει σε όλη τη χώρα ένα ευρύτατο φάσμα υποθέσεων και αναγκών.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια