HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλο προβάδισμα Κασσελάκη με 45,47%, δεύτερη η Εφη Αχτσιόγλου με 36,21% - Πάμε σε δεύτερο γύρο


Στον δεύτερο γύρο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, θα κριθεί η κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποκτά σαφές προβάδισμα μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής Γιαννης Δρόσος με την καταμέτρηση στο 90,13% του εκλογικού σώματος, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται με ποσοστό 45,47% έναντι 36,21% της Εφης
Αχτσιογλου.

Ο Νίκος Παππάς ακολουθεί με ποσοστό 8,64% ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 8,4% και 1,28% ο Στέφανος Τζουμάκας. «Θέλω να ευχαριστήσω τα 146.635 μέλη που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία» σημείωσε ο Γιάννης Δρόσος.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε το 45,47% και 51.615 ψήφους. Η Έφη Αχτσιόγλου έλαβε το 36,21% και 41.098 ψήφους. Ο Νίκος Παππάς έλαβε το 8,64% και 9.804 ψήφους. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έλαβε το 8,4% και 9.533 ψήφους και ο Στέφανος Τζουμάκας έλαβε το 1,28% και 1.457 ψήφους.

Αναφερόμενος στην συμμετοχή του κόσμου τόνισε πως πρόκειται για την Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει να σηκωθεί από την λάσπη και τα αποκαΐδια. Όπως είπε αυτή η συμμετοχή είναι η φωνή της κοινωνίας στο γενικευμένο ξεχαρβάλωμα που έχει γίνει προσωπικό και οικογενειακό πρόβλημα για πολλούς, αν όχι όλους τους Έλληνες.

Πρώτη δήλωση Κασσελάκη: «Έγινε το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η χώρα σύντομα προοδευτική κυβέρνηση»

«Ήταν μια απρόσμενα μεγάλη προσέλευση που σηματοδοτεί το πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση σύντομα», ανέφερε στη δήλωσή του στην Κουμουνδούρου ο νικητής του πρώτου γύρου της εσωκομματικής εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Όπου είχα πάει την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε "να αντέξεις", λόγω των επιθέσεων που δεχόμουν, τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα μου έλεγαν ΄είσαι η ελπίδα μας'. Θέλω να τους πω ότι η ελπίδα είμαστε όλοι μαζί, όχι μόνος μου, και για να γίνει η ελπίδα πράξη να επιστρέψουμε την επόμενη Κυριακή στις κάλπες, να κερδίσουμε και να αντιμετωπίσουμε την κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί την ιστορία του τόπου».

Ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε τη δήλωσή του εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τις απώλειες στη Λιβύη. «Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των ανθρώπων αυτών. Αυτοί είναι οι ήρωες της κοινωνίας».

Ακολούθως ευχαρίστησε «από καρδιάς όλους του εθελοντές, όχι μόνο εκείνους που δούλεψαν για τη δική μου καμπάνια αλλά και τη διαδικασία των εκλογών».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια