HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άνδρας κέρδισε 5 εκατομμύρια δολάρια – Δεν θα πιστέψετε ποιο ήταν το πρώτο που αγόρασε


Ένας 77χρονος άνδρας από το Κολοράντο, κέρδισε το αξιοσημείωτο τζακ ποτ της λοταρίας των 5 εκατομμυρίων δολαρίων και προχώρησε σε μια κίνηση που εξέπληξε τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να αγοράσει ένα καρπούζι και ένα μπουκέτο λουλούδια για τη σύζυγό του.

Ο Bud, ένας φυσιολάτρης από το Montrose, είχε φύγει για ένα περιπετειώδες ταξίδι πεζοπορίας μέσα στην άγρια φύση, συνοδευόμενος από το πιστό του golden retriever. Δεν ήξερε ότι η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Στις 6 Σεπτεμβρίου κληρώθηκαν οι τυχεροί αριθμοί για το τζακ ποτ του Colorado Lotto+.


Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο Bud αντιμετώπισε μια ευχάριστη έκπληξη όταν έλεγξε την ιστοσελίδα της λοταρίας και ανακάλυψε ότι ήταν πλέον πλουσιότερος κατά 5.067.041 δολάρια. Ωστόσο, η αρχική του αντίδραση ήταν αυτή της δυσπιστίας. «Πρέπει να πρόκειται για λάθος», σκέφτηκε, πασχίζοντας να κατανοήσει την εξαιρετική του τύχη. Όταν ήρθε η ώρα να πάρει μια απόφαση σχετικά με τα κέρδη του, ο Bud επέλεξε την επιλογή του εφάπαξ ποσού σε μετρητά, το οποίο ανερχόταν σε 2.533.520 δολάρια.

Οι πρώτες του αγορές με τον νέο του πλούτο καταδεικνύουν τον προσγειωμένο χαρακτήρα του. Αγόρασε ένα καρπούζι για τον εαυτό του και ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια για τη σύζυγό του.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον του Bud για τη σύζυγό του ήταν εμφανή στην απόφασή του να χρησιμοποιήσει μέρος των κερδών του για να καλύψει τις επερχόμενες χειρουργικές επεμβάσεις της. Πέρα από αυτό, τα σχέδιά του είναι αναζωογονητικά απλά αλλά βαθιά αλτρουιστικά. Σκοπεύει παραχωρήσει χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και να αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί πώς μπορεί να έχει ουσιαστικό αντίκτυπο με τον νεοαποκτηθέντα πλούτο του.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια