HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μπαράζ ελέγχων και προστίμων από την Τροχαία - Στο στόχαστρο «πειραγμένες» εξατμίσεις, ηχορύπανση και παράνομα παρκαρισμένα


Σε εντατικούς ρυθμούς κινείται η νέα διοίκηση της Τροχαίας, καθώς εδώ και μερικές ημέρες πραγματοποιείται μπαράζ ελέγχων σε αυτοκίνητα και μηχανάκια, με σκοπό την διατήρηση της τάξης και την ασφάλεια των πολιτών.

Στο στόχαστρο της ηγεσίας του Τ.Τ. Βέροιας έχουν μπει «πειραγμένα» μηχανάκια και αυτοκίνητα, καθώς και παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ στο κέντρο της Βέροιας που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία, με τους ιδιοκτήτες τους να βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινές και άλλα διοικητικά μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, μόλις το πρώτο τριήμερο του Σεπτεμβρίου, Παρασκευή 1, Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., οι οποίες αφορούσαν σε, θορυβώδεις εξατμίσεις, διατάραξη από δυνατή μουσική στο αυτοκίνητο, καθώς και επικίνδυνους ελιγμούς.

Επιπλέον, το βράδυ του Σαββάτου, άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν επί της οδού Ανοίξεως, όπου αφαίρεσαν πινακίδες και επέβαλαν πρόστιμα σε παράνομα παρκαρισμένα οχήματα κατά μήκος της οδού.

Να σημειωθεί πως την όλη αστυνομική επιχείρηση ηγείται και επιβλέπει προσωπικά ο νέος Διοικητής της υπηρεσίας Θωμάς Νιώπας, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τα συνεργεία αγκυροβολημένος στα σημεία ελέγχων. Το ρεπορτάζ του veriotis.gr αναφέρει πως οι εντατικοί έλεγχοι, όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα επεκταθούν και σ' άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια