Ένας άνδρας παρασύρθηκε στο ρέμα της Εσχατιάς στο Μενίδι λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η εικόνα της παράσυρσης του ανθρώπου είναι σοκαριστική.
Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να επιχειρεί να περάσει στην απέναντι μεριά του δρόμου με τεράστιο κίνδυνο και παρασύρεται από τους χειμάρρους.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο άνθρωπος αυτός, μετά από κάποια ώρα, εντοπίστηκε εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω να έχει πιαστεί από σίδερα και μπάζα που βρίσκονται στο ρέμα.
Πηγή









0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!