HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νικόλαος Κατσίμπουρας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με την "Εκκίνηση" του Κώστα Κουκοδήμου



Φίλες & Φίλοι,

Συντάσσομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στην πορεία νίκης του συνδυασμού «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Σε έναν Δήμο που αλλάζει και βελτιώνεται αισθητά, οι δεσμεύσεις του Δημάρχου μας, την περίοδο 2019 -2023, μία τετραετία προκλήσεων και αλλαγών, έγιναν έργα: 

Στον τεχνικό τομέα και στην εικόνα της πόλης.

Στην ύδρευση, στο πράσινο, στην καθαριότητα, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στον τουρισμό. Στην κοινωνική πρόνοια και στην εξυπηρέτηση, δημοτών και επισκεπτών κ.α.

Με αξίες και αρχές που σηματοδότησαν την έως τώρα επαγγελματική μου διαδρομή, με εμπειρία, γνώση και με νέες ιδέες στο χώρο του αθλητισμού, τον οποίο υπηρέτησα διαχρονικά με συνέπεια από πολλές θέσεις ευθύνης,  μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στο όραμα για έναν σύγχρονο Δήμο Κατερίνης. 

Με σιγουριά και πίστη στις δυνατότητές μου, ζητώ την ψήφο, την εμπιστοσύνη και την  στήριξή σας για να συνδράμω με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και στη νέα θητεία, με αξιοπρέπεια και αφοσίωση για τους κατοίκους του δήμου μας και την ποιότητα της ζωής μας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια