Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι τεχνικές παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Π.Ε. Πιερίας.
Στο πλαίσιο του έργου “Καθαρισμός ρεμάτων- τάφρων Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2021-2022”, που χρηματοδοτείται από το Τεχνικό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΕ Πιερίας, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού φερτών υλικών στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλατανακίων του Δήμου Δίου- Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ρέμα «Ξυδιάς».
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας μετέβη στο σημείο των εργασιών όπου επέβλεψε την πορεία ολοκλήρωσης τους. Όπως, μάλιστα, επεσήμανε: «Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στοχεύει πάντα και εργάζεται συστηματικά για την καλύτερη δυνατή αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μας, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία της περιοχής από τα έντονα καιρικά φαινόμενα».
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!