HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Daniel: Εγκλωβισμένοι στη Χάλκη Λάρισας - «Μας είπαν να φύγουμε χωρίς σχέδιο εκκένωσης»


Έναν νεκρό, αμέτρητα προβλήματα και αδιανόητες καταστροφές άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel σε Βόλο, Πήλιο και Λάρισα.

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις και τα πλημμυρικά φαινόμενα που ακολούθησαν μετέτρεψαν τεράστιες εκτάσεις σε λίμνες και δρόμους σε ποτάμια, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους εγκλωβισμένους.

«Μας είπαν να φύγουμε χωρίς σχέδιο»

«Είναι μια δύσκολη ημέρα για τη Λάρισα. Η Χάλκη, ένα χωριό 12 χλμ. έξω από την πόλη, είναι εγκλωβισμένο από τα νερά, όλοι οι κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι εντός των σπιτιών τους, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγουν», είπε μιλώντας στο MEGA, η Νικολέτα Μπούρνοβα, κάτοικος Λάρισας.

Όπως καταγγέλλει, περίπου στις 03.30 η ώρα το βράδυ ειδοποιήθηκαν από τη δημοτική αρχή να προετοιμαστούν για πιθανό ενδεχόμενο εκκένωσης.

«Οι κάτοικοι ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για πιθανό ενδεχόμενο εκκένωσης μέσα ένα τέταρτο, χωρίς όμως, όπως διαπιστώσαμε στη συνέχεια, να υπάρχει και σχέδιο εκκένωσης, παρά μόνο προειδοποίηση», κατήγγειλε η ίδια.

Όπως σημείωσε, «με ρίσκο της ζωής και της οικογένειάς μας» αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το χωριό, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι ήταν πλημμυρισμένοι.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι, το 90%, είναι εγκλωβισμένοι στο χωριό», κατέληξε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια