HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ruby Franke: Ποια είναι η youtuber που βασάνιζε τα παιδιά της (Βίντεο)


Σε σοκ η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ μετά την σύλληψη της Ruby Franke, μιας πασίγνωστης youtuber.

Όπως έγινε γνωστό τόσο ο γιος της όσο και μια από τις κόρες της βρέθηκαν υποσιτισμένοι με την αστυνομία να σημειώνει ότι ο 12χρονος γιος της Franke σκαρφάλωσε από το παράθυρο και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα για να ζητήσει φαγητό και νερό.

«Ο συνομιλητής [ο γείτονας] δήλωσε ότι ο ανήλικος φαινόταν αδυνατισμένος και υποσιτισμένος, με ανοιχτές πληγές και κολλητική ταινία γύρω από τα άκρα», ανέφερε αρχικά η αστυνομία.

«Κατά την άφιξή της η αστυνομία είδε ότι τα τραύματα και ο υποσιτισμός [του αγοριού] ήταν σοβαρά», ανέφερε ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Ruby Franke2

Το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «λόγω των τραυμάτων του από το δέσιμο με σχοινί και από τον υποσιτισμό του», ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 10χρονη κόρη της κας Franke.

Οι αξιωματούχοι έλαβαν αργότερα ένταλμα έρευνας σε σχέση με το περιστατικό και συνολικά τέσσερα παιδιά ελήφθησαν υπό τη φροντίδα των υπηρεσιών οικογένειας και παιδιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Ruby Franke, 41 ετών, έγινε διάσημη στο YouTube τη δεκαετία του 2010 για το κανάλι της με τίτλο 8 Passengers που συζητούσε την ανατροφή των έξι παιδιών της.

Το κανάλι YouTube είχε πάνω από 2 εκατομμύρια συνδρομητές πριν απενεργοποιηθεί στις αρχές του έτους.

Ruby Franke4

Η vlogger έχει αντιμετωπίσει αντιδράσεις στο παρελθόν για τα αυστηρά μέτρα ανατροφής της που περιγράφονται στο κανάλι της στο YouTube, συμπεριλαμβανομένου του γιου της που ισχυρίστηκε ότι κοιμόταν σε ένα σακουλάκι για αρκετούς μήνες ως τιμωρία και της Franke που περιέγραψε την παρακράτηση γευμάτων ως άλλο ένα πειθαρχικό μέτρο.

Αυτό το περιστατικό μάλιστα οδήγησε ορισμένους θεατές να καλέσουν τις τοπικές υπηρεσίες παιδικής προστασίας, αν και η Franke ισχυρίστηκε στο Insider ότι το δεν έγινε ποτέ.

Η μεγαλύτερη κόρη της Franke, Shari Franke, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram μετά τη σύλληψη της μητέρας της, λέγοντας ότι αυτή και η οικογένειά της «είναι τόσο χαρούμενοι που απονέμεται δικαιοσύνη», ανέφεραν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η Franke ζήτησε δικηγόρο και δεν μίλησε με αξιωματικούς, σύμφωνα με το Associated Press.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια