Τρομακτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα στην Ηγουμενίτσα, όταν, ενώ είχε βγάλει βόλτα το μικρόσωμο σκυλάκι της, δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ.
Το περιστατικό, σύμφωνα με το thespro.gr, έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, 20/10, με τη γυναίκα να περιγράφει ότι ο σκύλος ράτσας πίτμπουλ τής επιτέθηκε, πηδώντας την περίφραξη του σπιτιού του ιδιοκτήτη του.
Το πίτμπουλ πήδηξε φράχτη και τραυμάτισε τη γυναίκα και τον μικρόσωμο σκύλο της. Η γυναίκα, προσπαθώντας να προφυλάξει τον μικρόσωμο σκύλο της, δέχτηκε πολλαπλά δαγκώματα στα χέρια της από το πίτμπουλ, και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Τραύματα από την επίθεση του πίτμπουλ φέρει και το σκυλάκι της, με τη γυναίκα να καταθέτει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!