Αγανακτισμένοι γονείς φαίνεται να βρίσκονται πίσω από επίθεση σε μαθητές στη Λαμία. Η υπόθεση βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» αστυνομικών, μετά από καταγγελίες.
Οι φερόμενοι ως δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν μαθητές Λυκείου, θέλοντας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να πάρουν το αίμα τους πίσω, για παλιότερες επιθέσεις των παιδιών στα δικά τους. Ο 16χρονος που τραυματίστηκε ανέφερε ότι χτυπήθηκε από ενήλικες που δεν γνώριζε.
Ένα ακόμη επεισόδιο με συμπλοκή είχαμε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου στη Λαμία. Πιο συγκεκριμένα, μαθητές που είχαν σχολάσει και κατέβαιναν την οδό Υψηλάντη, δέχτηκαν επίθεση από γονείς, λίγο πιο πάνω από την “Άνοιξη” στη Λαμία.
Οι πληροφορίες του lamiareport.gr, αναφέρουν ότι η συμπλοκή ήταν σύντομη και ότι δράστες ήταν γονείς άλλων παιδιών τα οποία στο παρελθόν είχαν δεχτεί επίθεση από τους συγκεκριμένους μαθητές.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν έναν 16χρονο μαθητή ο οποίος ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο.
Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς δέχτηκε αναίτια επίθεση από ενήλικες οι οποίοι πριν είχαν επιτεθεί και σε άλλους μαθητές που προπορεύονταν.
Το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά βίας μεταξύ νεαρών ατόμων στη Λαμία έχουν αυξηθεί ανησυχαστικά, όταν μάλιστα εμπλέκονται και ανήλικοι μαθητές. Τώρα βλέπουμε να μπαίνουν στο χώρο και οι γονείς.
Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (06/10), είχαμε συμπλοκή περίπου 30 ατόμων σε πεζόδρομο της πλατείας Λαού. Ένας νεαρός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και είχε πάνω του μαχαίρι και γκλοπ.











0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!