Ο καιρός ήδη έχει αλλάξει, με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια να προειδοποιεί ότι δύο κακοκαιρίες θα πλήξουν την χώρα μέχρι την Τρίτη και πιθανώς θα συνεχιστούν, με έντονες βροχές, κεραυνούς και χαλάζι να σημειώνονται σε πολλές περιοχές.
Επίσης, αναμένονται θυελλώδεις νοτιάδες, σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook, όπου παρέθεσε και τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν.
«Καλησπέρα!Καιρική κινητικότητα τις επόμενες ημέρες πάνω από την περιοχής μας με 2 φθινοπωρινές κακοκαιρίες μέχρι την Τρίτη και μάλλον έχει και συνέχεια. Βροχές ,κεραυνοί , πιθανότητα για χαλάζι μεγάλου μεγέθους (Πελοπόννησος ,ανατολικό Αιγαίο) και θυελλώδεις νοτιάδες θα είναι το καιρικό κοκτέιλ των επόμενων ημερών.Οι περιοχές που φαίνεται προς το παρόν να επηρεάζονται περισσότερο είναι:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΧΑΙΑ –ΗΛΕΙΑ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΒΟΙΩΤΙΑ-ΦΩΚΙΔΑ-ΑΤΤΙΚΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΡΑΔΥ )
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΖΑΚΥΝΘΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΗΠΕΙΡΟΣ -ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΥΘΗΡΑ-ΛΕΣΒΟΣ -ΧΙΟΣ-ΣΑΜΟΣ».
Πηγή
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!