HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αποκάλυψη για νέα απόπειρα επίθεσης του «Δράκου» των Εξαρχείων


Οκτώ είναι οι γυναίκες -ανάμεσά τους και ένα 13χρονο κορίτσι- που φέρονται να είναι τα θύματα του 23χρονου Σύρου, που συνελήφθη την Τρίτη στην πλατεία Κάνιγγος. Οι 7 επιθέσεις ή απόπειρες έγιναν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και άλλη μία στην περιοχή της Γλυφάδας. Πρόκειται για σεξουαλικές επιθέσεις που παραγματοποίησε μετά την αποφυλάκισή του τον Αύγουστο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα καταγγελία για τον «δράκο» θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα κατήγγειλε πως στις 16 Νοεμβρίου, περπατούσε στην περιοχή των Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου, όταν άγνωστος άνδρας άρχισε να την παρακολουθεί. Όπως αναφέρει, όταν το κατάλαβε επιτάχυνε το βήμα της, με τον άνδρα να κάνει το ίδιο. Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και μόλις συνάντησε διερχόμενους άρχισε να φωνάζει βοήθεια, με τον άνδρα να τρέπεται σε φυγή.

Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα μια γυναίκα κατήγγειλε επίθεση σε βάρος της κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας καθώς φέρεται να αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Υπενθυμίζεται πως στις 27 Οκτωβρίου 2023, και ακόμη ένα θύμα είχε καταγγείλει επίθεση σε βάρος της στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ήταν εκείνοι που τον ταυτοποίησαν, τον εντόπισαν στην πλατεία Κάνιγγος και τον συνέλαβαν, με αποτέλεσμα να προκύψει πως πρόκειται για τον «δράκο» των Εξαρχείων.

Μάλιστα χθες ήρθε στη δημοσιότητα και το βίντεο με τη δράση του στη Γλυφάδα.


Ο Εισαγγελέας άσκησε χθες σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής.

Στην απολογία του στους αστυνομικούς ομολόγησε πως έκανε τις επιθέσεις και εμφανίστηκε προκλητικός, λέγοντας πως «τα έχω κάνει όλα και όταν βγω θα τα ξανακάνω» και πρόσθεσε πως επέλεγε τις μικροκαμωμένες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια