HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ομάδα Αχτσιόγλου: Τις επόμενες μέρες η συγκρότηση ΚΟ με το βλέμμα στον προϋπολογισμό


Για εντατικές διαβουλεύσεις με σκοπό την συγκρότηση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας κάνουν λόγο πηγές της «Ομάδας Αχτσιόγλου», σημειώνοντας, παράλληλα, πως δεν αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις σήμερα ή αύριο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες εν όψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό. Στόχος της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, είναι κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού να ασκηθεί σκληρή και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία, και συγκεκριμένα την ακρίβεια, τις εργασιακές σχέσεις και τη διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως ο στόχος της παρουσίας στον προϋπολογισμό είναι πέρα από την σκληρή κριτική η εμφάνιση και ενός πρώτου εναλλακτικού σχεδίου για την επόμενη ημέρα της χώρας. Αυτό το σχέδιο προφανώς θα στηρίζεται, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, σε μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική αντίληψη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια