HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Δήμος Κατερίνης υλοποιεί το πρώτο σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας μέσω του έργου Breed


Συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας, στο πλαίσιο του έργου Breed, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα SMP-COSME-2021-RESILIENCE. 

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 10.00-12:00 το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Ο σκοπός της συνάντησης είναι να διαμορφωθεί ο πυρήνας του σχεδίου δράσης μέσα από συμμετοχικές δραστηριότητες και εργαστήρια, να καθοριστούν τα βασικά πεδία δράσης και να προταθούν επεμβάσεις.

Ο Δήμος Κατερίνης προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους είτε φορείς της κοινωνικής οικονομίας, οργανισμούς από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, είτε άτομα που μπορούν να συμβάλουν, να συμμετάσχουν στην κοινή υλοποίηση του σχεδίου δράσης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια