HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρίκη: Μία γυναίκα μόνη, απέναντι σε 7 τρομοκράτες της Χαμάς- Την χτυπούν και την απαγάγουν ενώ εκείνη αντιστέκεται γενναία (βίντεο)


"Μια γενναία και 7 δειλοί τρομοκράτες!" Με αυτή την περιεκτική περιγραφή συνοδεύεται ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που τρομοκράτες της Χαμάς επιτίθενται σε μια Ισραηλινή το ολέθριο πρωινό της 7ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την Άμιτ Σοσάνα που φαίνεται στο βίντεο να παλεύει με ούτε έναν ούτε δύο αλλά με επτά τρομοκράτες της Χαμάς που την ξυλοκόπησαν και την έδειραν στις 7 Οκτωβρίου.


Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα με την έγκριση της Αμιτ.



Η Αμίτ Σουσάνα είναι 40 ετών και είναι μία από τους ομήρους που επέστρεψαν στο Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των ανταλλαγών ομήρων με Παλαιστίνιους κρατούμενους. Πολλές άλλες γυναίκες παραμένουν όμηροι και οι υπεύθυνοι της Χαμάς δεν τις απελευθερώνουν, για να μην διηγηθούν στον κόσμο τα μαρτύρια που πέρασαν ως όμηροι αλλά και πριν την ομηρία τους, καθώς οι Παλαιστίνοι τις έσερναν στη Γάζα. Πολλές γυναίκες βιάστηκαν ομαδικά...


Η 40χρονη δικηγόρος ήταν την ημέρα της εισβολής, στις 7 Οκτωβρίου, άρρωστη με πυρετό στο σπίτι της στο κιμπούτς Κφαρ Αζά.

Άκουσε τους πυροβολισμούς και έστειλε μήνυματα σε μέλη της οικογένειάς της ότι θα προσπαθήσει να κρυφτεί σε ασφαλές σημείο. Δημοσιεύματα αργότερα ανέφεραν ότι είχε κρυφτεί στην ντουλάπα, όπου την βρήκαν οι τρομοκράτες.



Η Αμίτ μιλούσε με μηνύματα για περίπου τρεις ώρες με την οικογένειά της, από τις 7:00 ως τις 10:10. Αρκετές μέρες αργότερα, στις 29 Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι ήταν όμηρος της Χαμάς.



Με αφορμή την απελευθέρωση της Σουσάνα, το φόρουμ Hostages and Missing Families έγραψε ότι η 40χρονη έχει τρεις γάτες, της αρέσει η ροκ μουσική και παίζει τένις στον ελεύθερο χρόνο της.



Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια