HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πατέρας πέφτει νεκρός για να σώσει τον γιο του από συμμορία με μαχαίρια


Ανατριχιαστικές εικόνες από τη στιγμή που ένας πατέρας δολοφονείται με μαχαίρια στη μέση του δρόμου από μέλη συμμορίας στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο 50χρονος Kelvin Ward μαχαιρώθηκε την ώρα που έβγαινε από γνωστό εστιατόριο fast food. Στο αυτοκίνητο τον περίμενε ο 19χρονος γιος του, τον οποίο η τετραμελής συμμορία προσπαθούσε να σκοτώσει.

Για τη δολοφονία του 50χρονου, κρίθηκαν ένοχοι πριν από δύο ημέρες δύο έφηβοι και ένας ενήλικος.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, οι δράστες αρχικά εμβολίζουν το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο εκείνη την ημέρα οδηγούσε ο γιος του. Αφού ο 19χρονος κατάφερε να διαφύγει, η συμμορία στράφηκε εναντίον του πατέρα του.

Στα σοκαριστικά πλάνα φαίνονται οι μασκοφόροι να κυνηγούν τον 50χρονο κρατώντας τεράστια μαχαίρια και να τον αφήνουν αβοήθητο να ξεψυχήσει στον δρόμο μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 19χρονος ήταν φίλος με μερικούς από τους δράστες, αλλά είχαν τσακωθεί, ενώ η συμμορία έκανε επίθεση ακόμα και στο σπίτι της οικογένειας πριν τη δολοφονία.

«Πρόκειται για μια απολύτως φρικτή επίθεση σε έναν άνδρα που απλώς περνούσε τη μέρα του, παίρνοντας φαγητό πακέτο με τον γιο του. Μπορείτε να δείτε από τα αποδεικτικά βίντεο το πόσο αδίστακτοι ήταν οι δράστες καθώς κυνηγούσαν τον κύριο Ward και τον γιο του και τελικά τον σκότωσαν», είπε ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Det Supt Shaun Edwards.

Η σύντροφος του 50χρονου είπε σοκαρισμένη: «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν ένας φανταστικός σύντροφος, πατέρας, γιος, αδερφός και καλός φίλος για πολλούς. Ήταν μοναδικός. Δεν προλάβαμε καν να τον αποχαιρετήσουμε, αλλά πρέπει να παρακολουθήσουμε βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του που ήταν φρικιαστικό. Το να βλέπω τον άνθρωπο που αγαπώ να μαχαιρώνεται και να τον αφήνουν να πεθάνει σαν «δολοφόνος στον δρόμο» είναι ντροπή και κανείς δεν πρέπει να το περάσει αυτό. Τα εγκλήματα με μαχαίρι είναι ένα τεράστιο πρόβλημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ακούμε καθημερινά. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στους νέους ότι η ζωή δεν είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, αλλά φαίνεται ότι έτσι ακριβώς αντιμετωπίζει η νεότερη γενιά τη ζωή».

Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια