Ιδανικό ορεκτικό για το εορταστικό τραπέζι
Υλικά
- 5 μεγάλα αυγά
- 130 ml κρέμα γάλακτος
- 1 κ. σ. κρεμμύδι τριμμένο
- 3 φύλλα σφολιάτας
- 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς.
- Λαδώστε τη φόρμα για μάφιν.
- Χτυπήστε με ένα πιρούνι τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
- Κόψτε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια και στρώστε κάθε θήκη για μάφιν με τη ζύμη.
- Μοιράστε το ζαμπόν και το τυρί στα μάφιν και συμπληρώστε με ένα κουτάλι με το μείγμα αυγών.
- Ψήστε για 20- 22 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!