HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας : «Μη μας περνάτε για τόσο χαζούς! Ξέρουμε πολύ καλά γιατί η πόλη μένει αστόλιστη!


Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Κωνσταντίνος Γραμματικόπουλος με δελτίο τύπου που φέρει τον τίτλο: «Οφειλόμενες διευκρινίσεις για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό» προσπαθεί να εξηγήσει σε όλους εμάς γιατί η πόλη της Κατερίνης, λίγες μέρες πριν τις γιορτές, είναι βυθισμένη στο σκοτάδι. 

Σε κάποιο σημείο της επιστολής αναφέρεται: «Η μεταβατική περίοδος έως την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, δυστυχώς συνοδεύεται από παρατηρήσεις, προειδοποιήσεις σε υπηρεσίες, εργαζόμενους του δήμου και εξωτερικούς συνεργάτες πως δεν θα αναγνωριστεί καμία δαπάνη που θα φέρει την υπογραφή της διοίκησής μας».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Γραμματικόπουλος, ο νέος Δήμαρχος απειλεί τους πάντες και δεν επιτρέπει εργαζόμενους και εξωτερικούς συνεργάτες να στολίσουν την πόλη! Αυτό αποτελεί από μόνο του μια τραγική παραδοχή, πως η παράταξη του κ. Κουκοδήμου, από την επομένη των εκλογών, έχει εγκαταλείψει πλήρως τον Δήμο Κατερίνης και εκδικείται την πόλη επειδή ηττήθηκε!

Τι θα πει «δεν θα αναγνωριστεί καμία δαπάνη που θα φέρει την υπογραφή της διοίκησής μας»; Σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, ο Δήμος διοικείται μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023 από τον σημερινό Δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο. Θα έπρεπε επίσης να είναι γνωστό, πως ο Δήμος θα συνεχίσει να έχει καθημερινές ανάγκες ακόμη και μετά από μία εκλογική ήττα! Οι Δήμοι έχουν υπηρεσίες, έχουν συνέχεια και δεν είναι μαγαζάκια κανενός που παύουν να λειτουργούν, να ανοίγουν ή να κλείνουν, σύμφωνα με τη διάθεση των διοικούντων.

Επίσης, είναι ακόμη και στα μικρά παιδιά γνωστό, πως κάθε χρόνο, στο τέλος του μήνα Δεκέμβρη έρχονται οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Τι τους εμπόδισε να προγραμματίσουν τον στολισμό της πόλης π.χ. τον Αύγουστο, όπως κάνει κάθε χρόνο η Εθελοντική Ομάδα με το Χριστουγεννιάτικο Χωριό; Για εμάς είναι αδιανόητο τις αχυρόμπαλες να τις προμηθευτούμε τον Δεκέμβρη με …απευθείας ανάθεση. Αυτές τις παίρνουμε τον Ιούλιο!

Τους εμπόδισαν πράγματι οι απειλές του νέου Δημάρχου ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Συμπολίτες, σημειώστε μόνο αυτό: Το κονδύλι που ξοδεύει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ο Δήμος Κατερίνης για τον στολισμό της πόλης ξεπερνά τα 300.000 ευρώ (ναι, καλά διαβάσατε, 300 χιλιάρικα κάθε χρόνο) και οι προμήθειες γίνονται την τελευταία στιγμή, στις αρχές του Χειμώνα, σχεδόν εξολοκλήρου με απευθείας αναθέσεις!

Απευθείας ανάθεση σημαίνει: Καίγομαι, δεν προλαβαίνω, είναι επείγον, δεν έχω χρόνο για να ψάξω και επειδή η δουλειά πρέπει να γίνει, επιλέγω τον …κολλητό και πληρώνω όσο-όσο! Και επειδή ο καινούργιος είπε, «θα τα κάνω όλα φτερό και φύλλο» η πόλη μένει στο σκοτάδι!

ΥΓ: Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει τα βράδια στις 23, 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου από 17:30 έως 22:00 και παρεπιπτόντως, ο στολισμός της φετινής χρονιάς κόστισε 45€.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια